Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. Totem; Fear. (.. att bemästra rädslan - att tänka 'omkring' det som är omkring. Klart svek gör en benägen för att få garantier... men vem kan nånsin garantera nåt alls.. så varför ens vara rädd. Que Sera Sera.)


Harar

 

~

är du rädd
att jag inte vill.
är du rädd som jag,
idag, att jag bågar, ser till,
att bana en säker väg
som slutar
i din katastrof.

 

vågar ju inte själv och lutar
åt att fega mig ur,
(min vana)
och smidigt smita ur hela vår saga.

 

när inte duga
är det man vet och fruga och partner
är allt som har stått
för en svidande hemlighet.
innan längtan och saknad övertog
allt man förstått.

 

är du rädd som jag
att inte
kunna
behaga.

 

kom så gör vi, vår egen dröm,
kom så går vi, mot egen ström.

~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-07 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri