Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur kulturnytt :)


Nakendrömmar



Hundratals nakna människor,
män och kvinnor,
får sin dröm uppfylld.

De kommer från hela världen
till England, för att få delta
i denna nakenupplevelse.

Med ansikten som strålar av glädje.

Att få springa, gå, ligga och stå
helt naken på stadens gator.

Att få använda kroppen
som konstverk.

Konstnären fångar
deras kroppar med
sin kameralins
för kommande
utställningar världen runt...




Övriga genrer av Idun 1
Läst 429 gånger
Publicerad 2005-07-18 09:15



Bookmark and Share


    Mejja
Bra fångat med lätt flyt i text och ord!
2005-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1