Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

defenders of the crown

 

 

och vilar med öppen hand

lagd rygg på ett golv av karbonit

 

sipprande lågor smälter skavt sken

slickar mina läppar

tyst bördligt

makligt

 

och kreatin är en mantel

en sång

en viskning

som städer

talar

 

vänder

sänder

 

förhalar 

 

signalspray

 

och åderlåter freoner

like a problemland

 

 

heads up

och all in

ufc

 

 

och några fainted words till

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-06 23:16



Bookmark and Share


    Glittra G
mm, jag bara gillade språket i den här ... det bara flöt på, smidigt och lent.
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#