Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

motherland

 

 

 

jag vet att du har rådat

trådat och knäckt varje tvivel

 

men se..

 

det finns alltid en musköt

med rätt krut i

och med viljad patron

 

så, hur du än har siktat

 

så vilar hanen

spänd

 

kring din glans

 

en tro kring din hals

 

 

 

-

 

för du förstår

jag smular aluminiumtankar

och vispar betonggrädde 

gräddar stenkisel

och steker änglaägg

 

 

dricker mig

själv

 

försvarslös

 

in i ett opium

av ständlösa förklaringar 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 326 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-06 23:25



Bookmark and Share


    Erika H
Starkt.
Sammansatt.
Fullkomligt.

Kan inte säga mer.

Topp!
2008-08-26

  Elaine.S VIP
Älskar orden och läser igen och igen....någonstans lurar ett budskap...
2008-08-07

    Glittra G
Du är bara så grym! Man vill bara ha mer.
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#