Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fatherland

 

 

 

det var den där saltringen vid tjurarna

vi ständigt gick genom

i cirklar

 

du vid öst

jag vid väst

 

du nord

jag syd

 

-

 

jag tror vi dansar

 

ändelsens språk

 

 

men jag stannar inte

 

..utan passerar

grindens kvot 

 

 

barfota

 

som du 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 321 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-06 23:29



Bookmark and Share


    Erika H
Så mjukt du leder orden mot ett mitt i en cirkel som bara en kan vara i, en kan se.

Och om att gå vidare. Oavsett riktning, vidare i banor nya.

Sagolikt berättat.
2008-08-26

  Kameleont
Vackert........
2008-08-08

  Nina V A
ok här vill jag landa en bra stund, klampa runt barfota och bara följa cirkelgångarna
2008-08-07

    Glittra G
super, bara super helt enkelt!
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#