Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haikux4 Vi vet att ljuset från solen tar ungefär 8 minuter att nå oss här på jorden och förstås tar även mörkret lika lång tid att nå oss när solen en gång slocknar.


Först om åtta minuter...

vi kan ej veta

om solen slocknat sedan

åtta minuter



eller mindre, den

kanske har exploderat

men jag tror det ej



troligare är

att vi har miljarder år

kvar här på jorden



men blott en bråkdel

därav om vi ej börjar

se om vår planet.




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-07 14:17



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Så det är
jag tror Dig
fullt ut, ställer
vi inte upp är
det bara slut!
************
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick