Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Organic livsföring

Med barfota fötter på uråldriga tegar.
Stenmurar,
med pelargoner längs vägkanten.

Vattenpölar, jag sölar
ner mina fingrar,
när jag står på händer.

Naturupplevelse.
Månen med solen
i samklang.

Djembetrumslag
vibrerar trumhinnan och öronsnäckan,
hammaren, städet och stigbygeln.

Vattenbrus rusande
fasttakt,
i grumlig å.

Eldstoft på
stjärnan
du sitter på.

Koögon stora
som
djupsinnade brunnar.

Soldattorp med nära till
taket, udda koppar
med sprickor i.

Min medhjälpsamhet drar upp
en organisk växt ur
kryddlandet, doft av mynta.

Mitt hjärta i ett paket som
flyger
till Tanzania.

Signaliserande öronljus
i himlen.
Jag följer med.






Fri vers av GaiaKaja
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-07 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja