Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* Om Gud är kärlek * www.poeter.se/Las+Bok?book_id=1810 *


om gud är kärlek #18

 
jag tror inte
att människan är förmögen
att älska någon
av hela sitt hjärta
om hon inte
av hela sitt hjärta
upplever sig helhjärtat älskad
av den andre

i så fall
är det största budet
(det att älska gud
av hela sitt hjärta)
både en oerhörd
kärleksförklaring
och ett löfte
om att det är möjligt
att uppleva sig
helhjärtat älskad
av skaparen själv




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 642 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-07 16:44



Bookmark and Share


  Fenomena
sant. hade aldrig tänkt på det så förr =) bra skrivet!
2008-08-10

    ej medlem längre
Håller med de övriga.. du har funnit en viktig sanning här.. kärlek måste vara i båda riktningarna och lika stark
2008-08-07

  Lena Krantz VIP
Tror du har en stor poäng här!
2008-08-07

  Mona*
Bra att påminna sig om ibland
2008-08-07

  Kalle.O
Underbart att läsa!
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson