Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväntat återanvänd

Awake
i klimatförstörelsen,
i förödelsen,
i förströelse som handlingsutrymme.

Fastejpad
på marken,
bland kråkbajs, bland sandkorn,
bland slängda...stopp
stanna där på jorden,
men res dig, frigör dig från fångenskapen.

Tro
på kraften
att orka stå emot
tio tanks med avgasrör i folkets munnar.

Lägg
ditt bidrag
i barnets hand,
ge henne utrymme.

Skona
kalven från
skottet i pannan.

Förvräng
marknadsekonomins
väsen.

Busvissla
och cykla
stolt i uppförsbackar.

The power of love
var det
nån som sjöng och yeah låt oss hoppas vi känner
att nu
nu...




Fri vers av GaiaKaja
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-08 03:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja