Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid ett gatukök

vid ett gatukök
någonstans i universum
i väntan på
två grillade med pommes
stod du och jag
dyngsura
under en rödgråten himmel




Fri vers av liz
Läst 383 gånger
Publicerad 2004-05-07 17:15



Bookmark and Share


  Dreyra
Minnena kommer tillbaka när jag läser den här. Och lukten. Gott!
2005-08-24

    ej medlem längre
Vackert
2004-11-11
  > Nästa text
< Föregående

liz
liz