Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hyllning till livet

klona mitt medvetande
och förgör det som förstör
tills vi alla fått nog
och rösterna slutar att skrika

låt min kropp brista
bli strålar av ljus
som jagar bort mörkret
och fyller
det tomma rummet med eld

bränn sen mitt offer
på ett altare av kallaste sten
låt röken stiga mot himlen

en hyllning till livet
som vi kallar död




Fri vers av soulRebel_
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-08 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_