Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnar den här till anits Kramar


En kvinna med en vacker själ


Hon stod där bakom pelaren i tunnelbanan med tårar i sina ögon
Kände sig inte älskad av någon
Ingen vill ha mig, tänkte hon
Inte ens min mamma eller pappa
Hela livet är som en enda stor pina
( och precis i detta ögonblick så kommer det fram en medelålders kvinna med namnet Stina
En kvinna med en vacker själ som direkt kunde se på den lilla flickan att det var någonting som inte stod rätt till
Hon kunde direkt se på den lilla flickan att det var någonting som var fel
så nu gick hon bestämt fram
för att hjälpa den lilla flickan
med det
Vad det nu än var ……

Ken Cassel
8/8-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-08 12:40



Bookmark and Share


  Blåbäret
Fler sådana människor till världen tack...sådana som Stina kan vi inte få för många av!
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel