Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har nått carying capacity gränsen.


Det var ingen mardröm- det var verkligheten

En enorm dröm,
som en fallande örn.
Ögon som öppnas.
Hotet som skär hål på irisen
och naturen som tjuter åt oss att sluta.




Fri vers av GaiaKaja
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-08 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja