Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OS INVIGNINGEN

Otroligt
Fantastiskt
Det sista man kan säga om Kineserna är att dem har i alla fall ingen dålig fantasi
Förblindad av deras kombination
Som myrorna i stacken är dom väl koordinerade fulla med ambition
Inget får gå fel
Alla som tittar på ska le
Räkna med det
Ett skådespel utan dess like
Beundransvärt faktiskt
Blir berörd
Vackert

Ken Cassel
8/8-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-08 14:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
en beskrivning som doftar stolthet
men jag tror du såg blott vad som avsågs synas
en fågelbur med många fåglar i
vingklippta dessutom, ifall någon trots allt skulle ha glömt av att stänga burens dörr ordentligt i all tänkt ordning
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel