Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan, vad kul vi har det på dejtingsajten du och jag

 

Nej, jag tänker faktiskt inte logga in

kolla när du senast var där

eller vilka som har skrivit i din gästbok

kolla in kvinnorna där i boken

och vilka som skrivit till dem (speciellt om du har)

 

Jag tänker inte logga in och läsa

*puss på dig*

*gled in för att lämna tillbaks tröjan som du glömde*

*skål, och när kommer du?*

Visst, det är säkert väldigt skojigt

skitkul helt enkelt

 

Eller ska jag kanske logga in

sniffa runt i karlskocken

locka med förtäckta ord om sex

skriva till ALLA andra än till dig

få dem att skriva i min gästbok 

 

Så att du kan logga in och läsa

*räcker över en bukett blommor*

*Skål, och när kommer du?*

*slick överallt pudding*

För det blir väl säkert jätteskoj

sketakul helt enkelt

  

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 499 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-08-08 18:07



Bookmark and Share


  noname_realmind
*garvar mig av stolen*
Patetiskt värre kan det bli... ;o)
2008-08-09

  papessa
bättre logga ut och börja spela "Golf "
2008-08-09

    Melona
jag gillar den här och tycker romeo har en poäng där (6 kanske), i sin kommentar!
2008-08-08

  aftermath
sprudlande ironi om ett samtidsfenomen som vi ännu inte fattat viden av
vilket gör det hela än mer ruggigt
distanserat
på kanten balanserar vi nakna
2008-08-08

  Leif Furstedt
Härlig vardagspoesi, frestas att hålla med "Romeo dog aldrig" :)
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP