Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns oss som en fin melodi

Jag lyssnade på en låt igår.
Och på något sätt, ett underligt sätt,
Kom jag att tänka på dig,
Och hur vi spenderar våra dagar.
Vår tid.

Hur vi, hur vi skriver vår historia.
Du vet den historian vi kommer att blicka tillbaka på år framåt.
Den historian som kan bli den historia vi berättar med ett leende eller med tårar i ögonen.
Eller både och.

Jag kom att lyssna på en låt igår.
Och texten, orden, fastnade, klistrade sig,
Fast i min hjärna,
I mitt hjärta,
I min själ.

Jag vill minnas dig och le.
Jag vill minnas dig med värme,
Kärlek,
Ömhet,
Och känslor.

Jag vill minnas dig,
Som en låt jag lyssnade på igår.

"Dagar med dig ser jag världen så vacker"
"Jag drömmer färgade drömmar om natten med dig i mina tankar"

Så vill jag minnas dig.
Så väljer jag, så väljer jag,
Att minnas dig.

Som de allra rödaste och mjukaste läppar jag har kysst.




Fri vers av Chica
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-17 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica