Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elementen har blivit mobila

Harmonisk happy ending
stannade bakom hörnet
och iakttog situationen
bedömde
och backade
mina fingrar raderade sms
kastade bort brev
tömde helheten
för att få plats
i mitt eget liv

alla dessa andetag
som jag använt
slösat bort
på att gråta
över dig
dig
och dig

förlåt mig
om jag råkar glömma bort
dig
eller dig
för jag ser inte längre skillnaden
på någon av er





Övriga genrer av opheliavampira
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-08 20:37



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Jag förlåter mig själv,
var det någon som sa häromdagen,
för mina misstag
och missförstånd.
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira