Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innersta Rummet


I det innersta rummet
lyser en längtan.

Ibland starkt

Ibland svagt

Vill modigt gå ut

och möta naturens

väldiga under

Att andas... vara stilla.

Höra vindens alla toner

och gå i takt med musiken

Att du går vid min sida

tillsammans följer vi
vägen

mot nya mål...

Nya mål som ger oss


en ny längtan....








Fri vers av Margithe VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-08 21:18



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Hur vackert som helst, att våga vara stilla, ta sig tid att lyssna in, möta längtan och nya mål, tillsammans. Underbar kärleksfull ton! Kram Backsippan
2008-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Det är sådant som gör livet till ett äventyr.
Fint skildrat här av dig.
2008-08-09

  Elaine.S VIP
Ibland behöver vi nya mål ...att dela gemensamt ..
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP