Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
this one's on me


fuck you

jag spottar på era förväntningar och
sparkar era förhoppningar i magen
ser på hur ni förändras,
jag är inte den ni tror

gatlyktsskenet är min vän
och
jag dansar i dess famn
sneglar upp mot nakenhimmeln
så jävla vacker hon är under

så kyss mig inte främling,
min mun är immun mot din vilja
klackar har slipats,
mot grus och asfaltsvägar
hem och
härifrån

jag vet om hur blickar dödar,
men jag ligger redan ner och
skiten har aldrig känts så ren som den gör nu

(snurrar runt i cirklar)

hjärtat andas in
super in
kastar upp
slänger bort

och jag var som ni en gång;
deckad tjugofyra7
bara en passiv passagerare
på jakt efter en show men,

FUCK YOU

-jag kan både ligga ner och
stå upp på scen,

gratis skänka er
skrattet
of a lifetime




Fri vers av Desert dust
Läst 658 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-09 03:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grrrrrrrrreat
2012-01-29

  Rickard Eriksson
Jag fattar inte dikten men tycker får en att le. Som citatet i slutet, men bara för stunden kanske inte hela livet.
2011-09-02

  Malin Magnusson
"skiten har aldrig känts så ren som den gör nu" sä jävla sant min vän!

Själv hoppar jag jämfota...
2008-08-29

  inutimonster
"gatlyktsskenet är min vän
och
jag dansar i dess famn
sneglar upp mot nakenhimmeln
så jävla vacker hon är under

så kyss mig inte främling,
min mun är immun mot din vilja
klackar har slipats,
mot grus och asfaltsvägar
hem och
härifrån"

(det var meningen att jag skulle
citera litegrann bara, men nu
känns det som jag ändå inte har
citerat tillräckligt). vansinnigt snyggt!
2008-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Gillar verkligen detta med de slipade klackarna och den passiva passageraren.
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Desert dust
Desert dust