Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vore just den honan

 

Jo jag vet, jag vet exakt

vore jag honan, just den honan som river upp bröstet

och blottar ditt sargade hjärta fullt av hund

gräver ner naglarna i dina skuldror

och stilettklacken i din ljumske

slickar i sig det sista

och sväljer

 

om jag vore just den honan, så vore du min

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-09 17:12



Bookmark and Share


  Prästen utan religion
djuriskt! gillar!
2008-10-02

  korpfjäder
Urk.
Men rätt bra urk. Eller... riktigt bra urk. Faktiskt.
2008-08-12

  papessa
uppäten är vad han blev..
2008-08-10

    ej medlem längre
Ja. Min man brukar säga om häst nummer 13 hade vunnit, så hade jag fått... om jag vore så... Ja. Kanske är det tur att om finns!
2008-08-09

  Carola Zettergren
SANSLÖST BRA!!!!Rungande applåder och bokmärke!!!!
2008-08-09

  Nina V A
Wooo fan itchy och skärpt i ett galet skönt driv, bra!
2008-08-09

  Kalle.O
Läckert!
2008-08-09

  Quasimodo
Önskningar och drömmar för olika vi vill ha och ge !!
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP