Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För bra?

Kan allting bli för bra?
För det känns nästan som att allt har slagit runt och blivit dåligt igen.
Fast det finns egentligen ingenting att må dåligt över.
Allt är verkligen perfekt!
Förutom den dära underliga känslan i magen som gör att inget känns bra för en sekund.




Övriga genrer av fiischwer
Läst 231 gånger
Publicerad 2008-08-09 22:33



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Det värsta, när allt är perfekt, är att man tror att det kan bli bättre.
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

fiischwer
fiischwer