Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid liv

ser
de där småleenden
medan jag med brist på förtroende
konsekvent hindrar
förstörelse
av hjärta
behöver tempoväxling
i mitt skapande
och jag lär mig
att inte fly
bara gömma mig
i stillastående form

ni behöver inte ge mig hedersord
om romantik
det räcker med att vara vettig
och tänka på
vad om
det var ditt eget hjärta det gällde

tror ni på råkopior
som skissas fram
slipas till originaler
för kärlek
ska inte användas till förväntade ursäkter
då du inte har kontroll
på ditt
och slåss för din identitet
så vet du var jag befinner mig just nu





Övriga genrer av opheliavampira
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-10 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira