Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken av dig

 

Jag äter med

stor sked

tar för mig på

stora fat

 

slickar kanter

skrapar rester

 

njutningsfullt

omättligt

begär

 

efter

dig

 

som jag älskar 

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 345 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-08-11 12:11



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Mycket bra, passion och spänning. Applåd till dig :)
2008-08-13

    ej medlem längre
Den här var härlig o läsa, bra metaforer
2008-08-11

  Leif Furstedt
Orden skvallrar om njutning, så lägg till en av de fem till njutningarna. Som vanligt är du snabb och intensiv i dina texter.
Stiligt.
2008-08-11

  © anakreon VIP
En dikt som ger "kärleksmåltiden" ett ansikte, med lite jordgubbar och vispgrädde i mungiporna.
2008-08-11

  Kalle.O
Smakfullt : )
2008-08-11

  Maria T
Underbart. Vilken kärlek.
2008-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Det är verkligen underbart att älska en sådan människa.
2008-08-11

  Elaine.S VIP
Wow!! delikat läsning....och slutraden är som en åtråvärd efterrätt. Snyggt!!
2008-08-11

  berxper
Kärlek...underbart!
Man brukar säga allt eller inget.
Det här är verkligen allt!!!

Sen på slutet kommer "som jag älskar"
Säger bara Åh... vilken värme!
2008-08-11

  mare VIP
..vilken ljuvlig smak.......
2008-08-11

  lyckeli
Läckert...
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter