Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslögn

 

Du vet,

att jag gjorde det,

släppte

dig fri

villigt och utan att tveka

 

Du vet,

att jag lämnade dig

långt innan,

redo att gå...

 

Du vet

vad du bad mig om

 

och vad jag

 

trots allt

 

gav dig...

 

 

Du vet...

 

att banden du knöt

var en lögn

 

 

Lever du verkligen kvar i den...

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-10 20:12



Bookmark and Share


  aol
smärtsam poesi och sann
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter