Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

repalerad magnetism

 

inte var det lätt att se det
men inte fan var det kärlek

och inte
passion
eller
åtrå

inte var det lätt att se det
men det var fan inte vänskap heller

och inte
något annat
heller

inte var det lätt att se det
jo fan det var det

det var bara

ensamhet

 




Fri vers av Blodros
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-10 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros