Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti

Inuti finns
alla våra resor
genom oupptäckta dagar

Då ovissheten lyste kärleksfull
lyckan var en sol
på havets blåa moln

Där tårarna vi grät
blev vågorna i stormen
regnet blev vår vän







Fri vers av madigan
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-10 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan