Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dialog med tystnaden



En dialog med tystnaden
när regnet sakta faller.
tända ljus och ett glas vin.


Har ej svaren jag letar i mitt huvud
och mitt papper fylls med blå text
alla känslor bränner
som glöd på cigarett.

Tvivlen hopas och klumpen
i mage och i bröst har växt..
Mår jag bättre ?
Gör jag rätt ?
Tänk om allt bara blir så fel ?
Behöver ju dig för att känna mig hel..


En dialog med tystnaden
när regnet sakta faller
släckta ljus och efter 7 glas vin..















Övriga genrer av JoLu
Läst 380 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-08-11 16:14



Bookmark and Share


  Childlike Wild
En dialog med oss läsare
ditt vinrusiga jag får fram en
ömhets känsla i denna text
2008-08-16

  Carola Zettergren
Mycket bra skrivet!..redan titeln är strålande,grattis till placeringen!
2008-08-16

  Maria T
Ljusen har slocknat
och vinet är slut.
Tystnaden lägger sig...
2008-08-16

  Sladjana Zubcevic
" Tvivlen hopas och klumpen
i mage och i bröst har växt..
Mår jag bättre ?
Gör jag rätt ?
Tänk om allt bara blir så fel ?
Behöver ju dig för att känna mig hel.. "

Känner igen mig i varje ord.....
Smärtsamt vackert!
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

JoLu