Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som svalors flykt över hustaken.

Som svalors flykt över hustaken
irrar mina tankar omkring.
Sitter och funderar över kärleken, om dig
och samtidigt just ingenting.

Hittar inga svar på frågorna jag söker, allt är
bara tomt och tyst
men hur jag än försöker försvinner inte känslorna jag hyser
och den längtan jag försöker att inte låtsas om.

Önskar bara att få höra de där orden...
Jag längtar kärestan min
jag väntar på dig, kom...






Övriga genrer av JoLu
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-21 20:57



Bookmark and Share


  sommarmoln
Väldigt fin:)
2010-02-14

    ej medlem längre
Vilken sorglig längtan, vilken smärta, gör ont bara...
2009-07-22

    prima donna
ujuj, detta känner jag igen som om det var sagt med min egen mun
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

JoLu