Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gråter i det tysta

Jag gråter i det tysta
utan att det faller en enda tår.

Jag skriker ut min frustration
men inte ett ljud mina läppar når.

Jag håller masken:
-Jodå .. allt är bara bra..

-Nej , jag har inte gjort nått speciellt idag..

Allting fastnar och kommer inte ut
ilska ledsamhet och trasigt hopp..

-Nej inget är fel, jag är jätteglad.

stora känslor i liten kropp
utan utlopp.







Övriga genrer av JoLu
Läst 401 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-21 20:21



Bookmark and Share


  sommarmoln
Jättebra! Så berörande...
2010-02-14

  alvan
Så kan det vara alltför ofta. Träffsäkert!
2009-10-01

  Llinor
ännu en text man relaterar till
tummen upp
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

JoLu