Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gryningsljus

Kom till mig i gryningsljus
när allting föds på nytt.

Se solens strålar vakna
och
känn närheten, den
sanna värmen från min själ

Låt mina ögon spegla
det jag innerst inne känner.

Ledsamhetens tårar bränner
när du inte är här..











Övriga genrer av JoLu
Läst 393 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-20 15:03



Bookmark and Share


  sommarmoln
Kanonbra, så varm o fin...
2010-03-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
Fager
2009-09-20

  Aquila
Vackert!
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

JoLu