Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt eller hur man ska ta det som, om en person jag träffade över internet, jag ville inte veta av honom i början men sen gick allt över till kärlek


Utseendet = inte allt

Ditt första ord till mig var "hej",
jag fick se en bild på dig och kände "nej, det går inte"
jag förstod tidigt, du ville bli mer än bara vän,
själv ville jag stanna vid v-ordet,
vi pratade på, veckor blev till månader,
vi bytte nr och fortsatte därifrån,
mina känslor började spela mig spratt "trodde jag"
och nu sitter jag här, 7 månader senare,
kär i en kille jag aldrig trodde jag skulle vilja ha,
du är underbar, en teddybjörn rakt egenom,
även om du inte är snyggingen nr 1 på utsidan
så är du det på insidan,
utseendet är inte allt, det har jag insett nu!
dig vill jag leva med,
du är min prins!

Adam <3




Övriga genrer av BiLLY-WoNKA
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-10 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BiLLY-WoNKA
BiLLY-WoNKA