Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har snart haft min tandställning i 2 år så dags o skriva om den :P


Jag är "Tuff" med tandställning!

Vad är det som drar så mycket i min käft,
jo tandställningen ja!
hur mycket man än sliter sitter den kvar,
den jävulska saken som bara skaver var och varannan månad!
Jag är "Tuff!" men min tandställning!

Jag har en räls i min käft,
där går tåget mellan Södertälje och Gnesta.
Den skaver lite sådär varannan månad,
men äsch,
vem bryr sig,
bara jag får schyssta tänder!

Lite vax kanske?
Jag hörde att det skavde!
Nej tack gulleplutt,
jag lider hellre för att bli fin!
Vax är inget för Tuff"a" människor,
här ska det fan skava!




Fri vers av BiLLY-WoNKA
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-11 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BiLLY-WoNKA
BiLLY-WoNKA