Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna handlar inte om mig!


Verklighet

Vad gör du med mig?
Jag tittar ner, förstår ingenting.
Det gör ont,
Obehagligt ont.
Det är något som inte står rätt till.
Jag börjar sparka, skrika och gråta,
men i mig skiter han i!
Han fortsätter,
som om jag vore en marionett docka,
dömd att alltid göra som han vill.
efteråt vankar jag sakta hem,
torkar tårarna så inte mamma ska fråga.
Jag känner mig utnyttjad och rädd.
I duschen tvålar jag in mig om och om igen,
jag vill bli ren.
Jag vill inte vara så äcklig och smutsig som jag känner mig.
Jag lägger mig i fosterställning i sängen,
sakta rinner salta tårar ner för mina kinder.
Han tog något som tillhörde mig.
Han tog min glädje, han tog mitt skratt,
han tog min oskuld.
Jag ligger i fosterställning,
kinder salta av tårar.




Fri vers av BiLLY-WoNKA
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-11 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BiLLY-WoNKA
BiLLY-WoNKA