Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den blev ingen direkt fantastisk "dikt", men men, ni tkr som ni tkr!


Regn <3

Regn...
en droppe,
två droppar,
sakta ökar det gradvis från små droppar,
till stora.
En tyst vandring genom regnets värld,
tiden att tänka för sig själv är oändlig!
Gråt,
ingen ser.

En droppe regn... eller kanske är det en tår?
rinner sakta, sakta ner från min kalla kind.
En droppe,
två droppar,
droppar blir till floder
och livet fortsätter sin vanliga färd mot döden...
Gråt,
ingen ser.

Du tänkter ut problem,
känner en ensamhet sakta växa fram...
en vandring som är oändlig i regnets värld.
En vacker värld.
Fäll en sista tår,
ingen ser!




Övriga genrer av BiLLY-WoNKA
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-21 19:48



Bookmark and Share


    Issand. VIP
jag tycker den är helt okej :) men visste skulle man kunna ändra lite, men den är ju absolut inte dålig. gillar mest första stycket :)
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

BiLLY-WoNKA
BiLLY-WoNKA