Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja du, har ingen direkt beskrivning på denna. Läs och kommentera gärna!


Fallen Ängel

Jag är en fallen ängel,
utan några vingar,
Sorgsen ska jag vandra,
ensam i min värld,
Inte kan jag gråta,
skratta eller le,
ensam ska jag vandra,
aldrig synas mer.




Fri vers av BiLLY-WoNKA
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-11 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BiLLY-WoNKA
BiLLY-WoNKA