Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår kväll runt midnatt när jag inte kunde somna så skrev jag denna, vet inte varför men blev själv berörd av den... kanske jag började tänkta på hur det skulle vara i den situationen :/ vet inte... kommentera den gärna :)


En Ängels Ord

Jag sitter på mitt vita moln och tittar ner på dig,
föralltid ska jag bevaka dig så du inte far illa.
Jag brukar prata med dig när du sover,
då ler du eller gråter,
fina ord viskar jag.
Jag berättar gamla minnen,
hur vi skrattade ihop och delade glädje.
Jag saknar att krama om dig och känna din doft,
veta att du är min underbara vän.

Jag viskar tyst "jag älskar dig"
då viskar du tillbaka:
"jag älskar dig och saknar dig,
mitt liv har varit tufft utan dig i min närhet,
men jag känner hur du bevakar mig
från ditt vita moln."
Jag blåser lätt på hennes kind
så att hon vet att jag är kvar,
då ler hon och viskar sedan tyst:
"godnatt och tack min änglavän,
jag vet att du kommer tillbaka"




Fri vers av BiLLY-WoNKA
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-11 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BiLLY-WoNKA
BiLLY-WoNKA