Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inte skrivit denna, tyckte bara den var så fin att jag hade lust att lägga ut den här :)


Kärlek Till Dig

När natten är kall och vinden biter i.
När jag vet att du gråter inombords.
Då vill jag så gärna bara ta all min kärlek till dig,
lyfta den till skyarna
och låta den regna över dig.




Fri vers av BiLLY-WoNKA
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-11 12:41



Bookmark and Share


  mare VIP
...mycket fin......
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

BiLLY-WoNKA
BiLLY-WoNKA