Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAN VILLE bytlåna


Han, ville bytlåna bil
Men hon, ville inte
Hon körde av vägen och dog

Han bekräftade den historien
Fast skillnaden med hans var vem
Som ville vad...

Hon dog dock, i båda berättelserna
Och hennes livförsäkring
Fick betala hans bil…




Fri vers av LassO
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-16 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO