Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trosbekännelsen




Världens hjälte

Världen, jag ska säga dig en sak för sista gången.
Så att vi verkligen förstår varandra.
Du är min och jag äger dig.
Medan du snurrar kring din egna axel
är det jag som härjar på din mark.
Din lilla vän ödet och alla andra makter du tar dig
an till att försöka förstöra för en individ,
är bara onödig energiförbrukning när det gäller mig.

Du ska veta en sak, inga och då menar jag INGA utav dina element kommer någonsin att påverka Aida.
Inga dödsheta strålar, inga översvämningar eller jordbävningar kommer att rubba Aida
och speciellt inte några utav dina fjuttiga varelser som du kallar människor.

Aida är här för en anledning och hon har inga planer på att lämna.

The world will kneel when I'm done and humanity will whisper my name for eternity when I will be gone.
They just don't know that yet ....
 
/ Aida G Ebrahimi




Fri vers av Aida*
Läst 500 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-11 18:29



Bookmark and Share


  Kriss*
starkt gumman!
Keep up the good work;)
2008-08-27

  aol
det var ord och inga visor bravo aida gillas verkligen
2008-08-22

  Aisha VIP
....rätt så Aida....kör hårt!
...stark underbar text!
kram Aisha
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*