Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarna

I drömmarnas drömmar
är allting perfekt
Inget för svårt
Allting för lätt
Allt vad man drömt om serveras på fat
Problem blott en dimma
långt ifrån klar

I drömmarnas drömmar
där finns inget hat
Allting går undan i en rasande fart
Hatad blir älskad
Sur blir glad
Livet är ett stort kalas

Men änglarna är en saga
en dröm så kort
Så dröm vidare min
dröm dig bort
När allting känns tungt
och natten är svart
Försvinn in i molnen
och dröm min skatt




Fri vers av KremlingeN
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-07-19 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KremlingeN
KremlingeN