Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mej


Slit isär din blus
Skrik: så förbannat kåt jag är
Ta av BH:n
Låt kjolen falla
Ta mej brutalt
Tvinga mej
Och låt mej inte komma undan

Låt din svett komma över min kropp
Kroppsvätskor som blandas
Hjärtan som dunkar ikapp
Blod som pulserar
Dunk dunk dunk dunk

Så….
Vill jag
Bli tagen av dej




Fri vers av LassO
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-25 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO