Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det skulle inte hjälpa, om jag skar av min tunga

 

 

stekte den i smör, med ugnsbakad potatis, hjortronsylt och svartpepparsås,

serverad till dej i rykande dinering, med källlfrisk Chateau Morgon`67 i glasen,

 

- den skulle ändå tala till dej

all the way

 

back out




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 372 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-11 20:38



Bookmark and Share


    EllenCalmira
råkul!
2008-08-23

    Erika H
det är lite läskigt spännande att låta din text fortsätta i fantasin

låta den där tungan slingra sig inuti
slicka i sig
hoppa jerka i tarmarna
orsaka illamående
smaka mer, än gott

läskiga bilder
men så leende spännande också

häftigt levererat
2008-08-14

  aftermath
vilken anrättning
baxnar och ber om mer av Chateau´n
men än mer om fler ord
som dessa
vassa
bittra
2008-08-11

  genni VIP
Lysande....rysare
2008-08-11

    Glittra G
hm, jag gillar dina texter alltid. För det ligger alltid något under ytan, dina ord säger alltid mer än vad de säger :o).

Anar ett slut, en trötthetskänsla, något man ger upp.
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#