Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vågor


I vågor
av ömhet
ville jag dig älska

I vågor
av längtan
drunknar jag

skeppsbruten på kärlekens hav...




Övriga genrer av JoLu
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-11 22:54



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Oerhört vackert!
2008-08-14

  aol
så vackert berörande 5 rosor till dig
läs mi dikt kär
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

JoLu