Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hey darling!!

 

- när du skall göra dina roundkicks..så stå b a r a och vänta in..

- vänta in ?

- kontra!

- ah..kontra..och sen ?

- mawashigeri!

- va ?

- mawashigeri..drop down..black box, end of the day

- ..aha..

- yeap..

- nåt mer ?

- rörelserna..

- rörelserna?

 

[ sippar från vattenflaskan, tittar snett ]

 

- movements..raptile throats

- hajjar inte..

- no problem´s  ..leave it to the nature

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 367 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-11 21:45



Bookmark and Share


    Erika H
och den närmar sig
explosionen
den där musklerna skriker skönt och hjärnan skickar sina signaler, kroppen följer lydigt
för viljan
den starka viljan säger så

och skit i vaniljsås på äpplepuddingar
kladd och sött
in med det salta
hårda
och matta ut tills det svartnar

fan va skönt!
2008-08-14

  glittertindra
svårt hålla ordning på kroppen när allt sitter i huvudet... tänka taktiskt... men det är väl därför det kallas träning... man tränar tills det sitter i ryggraden och bara flyter på naturligt...
2008-08-14

    Glittra G
jag vet skillnaden mellan fjord och flod ;)...
2008-08-12

  Johan Pollnow
jag hade alltid trott

att fjordar

är det samma som floder

ingen har hittils bevisat motsatsen.
2008-08-12

  Cris
Okej... I leave it to the nature..

Mae geri jodan chusuku..

Mawashigeri jodan
ah..
*torkar mig i pannan*
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#