Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar...

Jag
saknar dig.
Ditt varma leende och
din röst.
sätter du rör dig på.
Saknar att bara se på dig
när du inte vet om..


Jag
saknar våra samtal
de där sena kvällarna
över ett glas vitt, musik och stearin.
Alla galna upptåg.
Glädjen.
Saknar den där känslan
av att vara..

hel




Övriga genrer av JoLu
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-15 18:21



Bookmark and Share


  friheten
Svår med längtan, fin skriven.
2008-08-15

  Angeldust
jo jag saknar jag med, förstår din saknad allt för väl. Kram tinny bra skrivet.
2008-08-15

  Sladjana Zubcevic
Du skriver så vackert om själva meningen
med livet....det sjunger om dina ord!
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

JoLu