Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samarbete med Adrian: DepressionsArt
Han har skrivit det som är kursivt



Du valde mig

Du dansar in i mitt hjärta

Likt en piruett gör du så att hela min värld snurrar runt dig

Du kan sjunga också

Med din oskuldsfulla röst kan du få vem som helst att vilja ha dig

Men du valde mig av alla

Lilla

Vanliga

Jag



Lilla jag
Som inte ens sticker ut

Som är en halvmessyr
En värdelös kopia av alla andra

Lilla jag som bara snubblar
Som aldrig någonsin grubblat

Över vem jag är
För jag är ingen
Ja ingen är ju som jag

Jag är ingenting
Jag är luft

Eller vaccum
I alla fall är jag något skumt
Något dumt

Men ändå ingenting




Du är en av världens främsta stjärnor
Du är en klass för sig
Dina viskningar i örat hettar upp hela mig

Jag är en medelmåtta
Som känner på din kropp
När jag tar på dig har jag aldrig hört order stopp



Så jag springer klart mitt lopp
Gör ett sista hopp

Drar med dig bort
För vi är av samma sort

Saktar ner
Går förbi
Gör mitt unika sorti





Fri vers av LoVeR-PoWeR
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-12 00:47



Bookmark and Share


    Oprofessionell
ett väldigt bra sammarbete :)
era olikheter i skrivandet, fulländar texten.
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

LoVeR-PoWeR
LoVeR-PoWeR