Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens fågel


I mitt hjärta bor en frihetens och kärlekens fågel

Om du vill fånga den så håll den inte för hårt

Då kväver du den

Och om du håller den för löst

Så flyger den iväg


Men om du inte håller den alls

Utan ger den näring och glädje

Så stannar den hos dej

Självmant, då den trivs…




Fri vers av LassO
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-13 00:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mycket fin poesi och tänkvärda ord.
Applåd.
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO