Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser du, försöker du, nå det omöjliga... ge upp...


Ingen jakt lönar sej



Jagar du kärleken

Så kommer du alltid att springa

Som att jaga platsen där regnbågen slutar

Kärleken låter sej inte jagas

Så lätt är dess livskraft

Att den försvinner vid fara

Utifrån


Men så stark är den

Så den överlever allt

Inifrån

Välkomna den, då den visar sej

Din jakt dödar och den sliter på din själ…




Fri vers av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-18 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO