Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rönnbären kommer att mogna

Rönnbärsträden utanför berör mig starkt
skimmersolen
på valpens hals

Din bakgrund finns också i min vi
är här nu
grundade

I avskalad version av livet var
vi inte mer
än tragiska misstag
som fötts
med för många frågor

Och svaren vi fick löste
upp
beständigheten

Vi var dömda till undergång

Jag såg oss trasigt älskade
söndrigt
upplösningen

Jag dödade mig frivilligt

Men sedan tog du tag
hårt i min kropp
och skakade mitt väsen till liv

Så nu sitter vi här du
och jag
modigare

Du och jag återigen som
två skönheter
med en känslighet
och faktiskt tokig enkelhet





Fri vers av GaiaKaja
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-12 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja