Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energiomvandling

Tiden i sin oändlighet
som en
linje
genom rummet

Färden i fast energi
med
flytande materia
som form

Rynkor och skrapsår
ärrbildning
och nyfödd hud

Alla faser
att inte
fastna i

Förändeligheten är morgondagens
enda boja
enda tröst

Ett liv utan slut

Ett konstant medvetande
om sitt jag
som hittar nya vinklar i universum

Ett stjärnskott som består så länge livet finns




Fri vers av GaiaKaja
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-12 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja